Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از اصفهان، به نقل از باشگاه سواد رسانه‌ای ایران، اولین مرحله از ششمین دوره المپیاد سواد رسانه‌ای با شرکت‌ ۳ هزار و ۳۱۴ نفر در تاریخ ۱ اردیبهشت ۱۴۰۱ به صورت برخط و هم‌زمان در سراسر کشور برگزار شد که شرکت‌کنندگان این مرحله از ۳۱ استان و ۲۰۶ شهر و ۷۹۱ مدرسه بودند و سه استان پر مخاطب المپیاد، استان‌های تهران، اصفهان و خراسان رضوی هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تعداد شرکت‌کنندگان پایه دهم ۲هزار و ۴۳۲ نفر و پایه یازدهم ۸۸۲ نفر است که این جمعیت، تمام رشته‌های تحصیلی را در بر می‌گیرد و حضور متقاضیان با گستره رشته‌های متفاوتی از جمله علوم تجربی، ریاضی فیزیک، علوم انسانی، علوم و معارف اسلامی، حسابداری، تولید محتوا، انیمیشن، موسیقی، صنایع شیمیایی، مکاترونیک، نقاشی، صنایع غذایی، مدیریت، ساختمان، گل و گیاه و غیره به چشم می‌خورد‌.

طبق اعلام نتایج اولین مرحله از ششمین دوره المپیاد سواد رسانه‌ای پذیرفته‌شدگان ۵۴۲ نفر هستند که به تفکیک اقلیمی از ۲۹ استان و ۸۰ شهر به مرحله دوم المپیاد سواد رسانه‌ای راه یافتند که ۳۴۵ نفر از برگزیدگان به دختران و ۱۹۷ نفر به پسران اختصاص یافته‌ است و در ادامه اسامی ۱۰ نفر برتر این آزمون آمده است:

رتبه اول: فاطمه سادات خردپیشه از مدرسه فرزانگان ۱ تهران پایه دهم

رتبه دوم: مهدی مصور از مدرسه شهید اژه‌ای ۱ اصفهان پایه یازدهم

رتبه سوم: ثمین صیادی از مدرسه فرزانگان قزوین پایه دهم

رتبه چهارم مشترک: سید محمدمهدی مرتضوی نصیری از مدرسه علامه حلی ملارد پایه دهم

رتبه چهارم مشترک: محمدمسیح عراقی از مدرسه شهید اژه‌ای ۱ اصفهان پایه یازدهم

رتبه ششم مشترک: اسماء طریقت‌منفرد از مدرسه شهید مطهری تهران پایه دهم

رتبه ششم مشترک: کوثر السادات اعتصامی مدرسه امام محمدباقر(ع) اصفهان پایه دهم

رتبه هشتم مشترک: زهرا خادمی جبلی از مدرسه فرهنگ اصفهان پایه دهم

رتبه هشتم مشترک: نیکی صیدوند از مدرسه فرزانگان ۷ تهران پایه دهم

رتبه دهم: مهیلا شایستگان از مدرسه فرزانگان گنبد پایه یادزهم

همچنین فاطمه رضایی خبرنگار خبرگزاری فارس اصفهان حائز رتبه برتر برای شرکت در مرحله دوم این مسابقات شد. ششمین دوره المپیاد سواد رسانه‌ای با حمایت ویژه سازمان صداوسیما و همکاری سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان درحال برگزاری است و پذیرفته‌شدگان مرحله اول در دهه سوم تیر ۱۴۰۱ برای مرحله دوم این آزمون به صورت حضوری در حوزه‌های آزمونی اعلام شده، حاضر خواهند شد همچنین دفترچه آزمون مرحله اول به همراه پاسخ تشریحی و اسامی نفرات برگزیده و راه‌یافته به مرحله دوم از وبگاه imlc.ir قابل دریافت است.

انتهای پیام/۶۳۱۲۵/آ/

منبع: فارس

کلیدواژه: المپیاد سواد رسانه اصفهان مدرسه فرزانگان پایه دهم رتبه اصفهان پایه مرحله دوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۶۹۴۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبت‌نام کلاس‌اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت آغاز می‌شود

به گزارش خبرگزاری مهر، حمید طریفی حسینی با بیان اینکه خانواده‌ها برای ثبت‌نام کلاس اولی‌ها به دو روش الکترونیک و حضوری اقدام کنند، گفت: برای پیش ثبت‌نام الکترونیک باید به والدین باید به سامانه خدمات الکترونیک وزارت آموزش و پرورش به آدرس my.medu.ir یا my.gov.ir مراجعه کنند.

وی با بیان اینکه در آزمون استخدام آموزگار دوره ابتدایی ۶۳۶ هزار نفر شرکت کردند و ۲۸ هزار نفر پذیرش خواهند شد، افزود: ساز و کار جذب و گزینش در دو سال گذشته تغییر کرده است و امسال معلمانی که رتبه استادی دارند در ارزیابی تکمیلی آزمون استخدامی به ما کمک می‌کنند.

۲۴۰ هزار ردیف استخدامی معلمان در دولت سیزدهم

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش بیان کرد: افراد پذیرفته شده در آزمون استخدامی باید دوره آموزشی را در دانشگاه فرهنگیان طی کنند، در ۲ سال گذشته ۲۴۰ هزار ردیف استخدامی به آموزش و پرورش اعطا شد که یک پنجم نیروی انسانی وزارتخانه را شامل می‌شود و این باعث جریان یافتن خون تازه در رگ‌های آموزش و پرورش شد.

طریفی حسینی ادامه داد: برنامه درسی مدارس باید متحول شود و به سمت آموزش مهارت زندگی در دوره ابتدایی برویم که این کار مهر امسال به صورت آزمایشی در پایه اول دبستان و در تعداد محدودی از مدارس انجام خواهد شد.

وی درباره دلایل عملکرد ضعیف دانش‌آموزان ایرانی در آزمون‌های بین المللی تیمز و پرلز توضیح داد: این آزمون‌ها سطح سواد خواندن، ریاضی و علوم دانش‌آموزان پایه چهارم ابتدایی و هشتم را می‌سنجد و به نوعی آزمون‌های مهارتی هستند، محتوایی که در آزمون‌های تیمز و پرلز سنجش می‌شود، رویکرد متفاوتی با روش‌های مورد استفاده در مدارس ایران دارد.

نظام آموزشی ایران در بین نظام‌های آموزشی قوی دنیا قرار دارد

به گفته معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش، باید توجه داشت که نظام آموزشی ایران در بین نظام‌های آموزشی قوی دنیا قرار دارد و در المپیادهای جهانی بیش از ۲۰ مدال طلا داشتیم.

طریفی حسینی ادامه داد: در ایران تنوع قومیتی، فرهنگی و زبانی داریم و آزمون تیمز و پرلز متناسب با شرایط فرهنگی و جغرافیایی ایران نیست و به دنبال طراحی آزمون بومی هستیم.

وی در پاسخ به پرسشی درباره دلایل نتایج ضعیف دانش‌آموزان ایرانی در بحث ریاضی و علوم در آزمون‌های بین المللی و اینکه آیا هیچ بخشی نگران این عملکرد ضعیف نشده است؟! گفت: مطالعات بین المللی از جوانب مختلف مورد نقد هستند چون سوالات متناسب با نظام آموزشی کشورها نیست.

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش ادامه داد: مطالعات بین المللی می‌خواهند تمام نظام‌های آموزشی را مشابه کنند و کشورها باید خود را با شاخص‌های آنها تطبیق دهند؛ هم اکنون کشورهای مختلف دنیا متقاضی جذب فارغ التحصیلان مدارس ایران برای تحصیل در دانشگاه‌های خود هستند.

وی بیان کرد: روند افت عملکرد دانش‌آموزان ایرانی در آزمون‌های بین‌المللی از گذشته وجود داشته است البته چند برنامه را برای تقویت سواد خواندن دانش‌آموزان اجرا کردیم از جمله طرح خوانا همچنین در مناطق دو زبانه طرح زبان‌آموزی پایه اول دبستان را اجرا کردیم.

طریفی حسینی درباره اینکه اگر بخواهیم سطح سواد دانش‌آموزان امروز را با ۱۰ سال گذشته مقایسه کنیم، آیا سطح سواد افزایش پیدا کرده است، گفت: قطعاً می‌گویم افزایش یافته است.

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش درباره اینکه آیا برای این موضوع ارزیابی و مستنداتی دارید، گفت: هم اکنون نوع سواد متفاوت شده است، در گذشته خواندن و نوشتن مطرح بود البته هم اکنون هم توانایی نوشتن جزئی از سواد است اما دنیای امروز بر مهارت تأکید دارد.

وی در پاسخ به این پرسش که آیا سنجه‌ای وجود دارد که بتوانیم عملکرد آموزش و پرورش را بسنجیم؟ عنوان کرد: سند تحول بنیادین چشم انداز را روشن کرده است و ایران می‌تواند جزو کشورهای پیشرو در نظام‌های آموزشی باشد چون سطح پوشش تحصیلی در دوره ابتدایی ۹۸ درصد است و در حوزه کیفیت، استانداردهای آموزشی مدارس ایران قابل مقایسه با سایر کشورها نیست همچنین تعداد معلمانی که امسال استخدام کردیم به اندازه تمام معلمان کشورهای اسکاندیناوی است.

کد خبر 6098330 علی قدمی

دیگر خبرها

  • ثبت‌نام کلاس‌اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت آغاز می‌شود
  • طرح ملی سواد آبی در یزد ۳ ساله شد
  • شغلی که مسیرش با کوله‌بار عشق طی می‌شود
  • امتحانات نهایی دانش آموزان عشایری متوسطه در سه مدرسه برگزارمی شود
  • طرح ملی سواد آبی در یزد سه ساله شد
  • مشق عشق فداکاری در مدرسه روستایی در زفره
  • موفقیت دانش آموزان کیش در مسابقات لیگ علمی پایا
  • موفقیت دانش آموزان کیش در مسابقات لیگ علمی دانش آموزی پایا
  • چهل و ششمین دوره مسابقات ریاضی دانشجویی کشور در دانشگاه تبریز به کار خود پایان داد
  • بهره برداری از ۵۰۰ مدرسه نیمه تمام استان کرمان طی ۲ سال